Algemeen

Dit jaar wederom een openluchtconcert door muziekvereniging Prins Hendrik

- advertentie -

Scheemda – Ook dit jaar geeft  de Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik op de laatste donderdag vóór de schoolvakantie weer een openluchtconcert en wel op donderdag 2 juli 2015. U kunt de vereniging  beluisteren op het plein vóór de Jumbo, Vredenhovenstraat 3, te Scheemda.

- advertentie -

Het programma bestaat uit luchtige populaire muziek verzorgd door het fanfareorkest  o.l.v. Gosse Reijenga, afgewisseld met swingende marsen van de percussieband. De percussieband staat sinds januari 2015 o.l.v Dani van Kruistum.

Ook de jongste leerlingen en de blazersklas van CBS Annewieke, zijn present en spelen samen met het orkest  Blaas er op los! Ze hebben het afgelopen jaar heel wat geleerd. Het resultaat  is de desbetreffende avond te horen!

We hopen op een zomerse avond, dan wordt het dubbel genieten. Aanvang 19.30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button