Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Man uit Midwolda aangehouden voor bedreiging

- advertentie -

Midwolda – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige man uit Midwolda aangehouden voor bedreiging.

- advertentie -

Er kwam bij de politie de melding binnen dat de man met een mes bij een woning aan de Hoethslaan was. De bewoonster was weggevlucht naar buren. Eenmaal bij de woning was de man alweer gevlogen. Een oplettende getuige kon vertellen dat de man was weggefietst.

De verdachte is kort daarna aangehouden in zijn woning. In zijn fietstassen troffen de agenten een mes en een schroevendraaier aan. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek. De man is ingesloten. Wat de relatie tussen beide is nog onbekend.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button