AlgemeenOp stap

Standhouders gezocht voor Culinaire markt tijdens Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 19 en zondag 20 september wordt in en rondom De Klinker een nieuw cultureel en culinair festival georganiseerd: het Tellerlikker Festival. De basis van het evenement is een proeverij waarin het publiek kennis maakt met dat wat het Oldambt te bieden heeft op culinair en cultureel gebied. Podia waarop lokale bands, toneel, dansacts en Kunstencentrum De Klinker zich presenteren zijn onderdeel van deze culturele ‘uitmarkt’.

- advertentie -

Culinaire markt
Naast een culturele ‘uitmarkt’ is er een culinair element toegevoegd aan het Festival. De ‘uitmarkt’ krijgt zo het karakter van een dubbele proeverij: cultureel en culinair genieten tijdens een festival van de smaak. Op het plein voor de Klinker komen houten chalets te staan waar lokale horeca en aanbieders van ‘food products’ zich kunnen presenteren met proeverijen, streekproducten en culinaire lekkernijen uit binnen- en buitenland.

Voorwaarden
‘Proeven’ en ‘beleven’ zijn voorwaarden voor deelname aan het festival. Publiek ‘proeft’ van het culturele aanbod en ‘beleeft’ het culinaire aanbod. Het aanbieden van producten dient dan ook op ludieke, creatieve wijze te gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van een gefrituurde aardappel op een stokje of een pannenkoek in een puntzak. Daarnaast kunt u ook een ludiek, nieuw product aanbieden als een übergezonde fruitshake of glutenvrije producten.

Meedoen?
U als horeca-ondernemer en/of aanbieder van ‘food products’ kunt meedoen aan het Tellerlikker Festival. Voor informatie of aanmelden kan men terecht bij Sievert Uneken (ONAIR events) via 06-41665450 of sievert@onair.nl.

Lees hier meer over het Tellelikker Festival

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button