AlgemeenGemeente

Hoe veilig is de gemeente Oldambt?

- advertentie -

Oldambt – De gemeente wil graag weten hoe veilig u Oldambt vindt. Daarom doet I&O Research namens de gemeente Oldambt onderzoek naar criminaliteit, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. Deze week worden de uitnodigingen per brief verzonden aan een geselecteerd aantal deelnemers.

- advertentie -

Doet u mee?
De gemeente vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk genodigden daadwerkelijk meedoen aan dit onderzoek. Daardoor krijgt de gemeente een duidelijk beeld van uw beleving van de veiligheid en leefbaarheid in Oldambt. Dus krijgt u een uitnodigingsbrief? Doe dan mee!

Privacy en uitkomsten
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. De uitkomsten van dit onderzoek worden in maart 2016 verwacht. De gemeente gebruikt de resultaten om het veiligheidsbeleid af te stemmen op uw ervaringen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Kijk dan op www.veiligheidsmonitor.nl of bel dan met ons via (0597) 48 20 00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button