Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Akkerbouwers zien 16.000 euro in vlammen opgaan

- advertentie -

Scheemda – Vrijdagavond omstreeks kwart voor 12 werd er een brand gemeld aan de Eekerweg te Scheemda. Het bleek te gaan om een grote built met strobalen die vrijdagavond nog zijn opgestapeld. De built had een waarde bedrag van 16.000 euro, akkerbouwers zagen de brand vanuit hun boerderij en belden vervolgens 1-1-2.

- advertentie -

De ter plaatse gekomen brandweer kon er echter niks meer aan doen en heeft het laten uitbranden. In tussentijd is de politie op jacht geweest naar eventuele daders, dit zonder succes. De brand was in ruime omtrek te zien, waaronder de A7 & N33

Mensen die iets hebben gezien kunnen hun tips doorgeven aan de politie via 0900-8844.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button