Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuws

Veilig Verkeer Nederland ‘De scholen zijn weer begonnen’

- advertentie -

Oldambt – U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met ‘De scholen zijn weer begonnen’. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn.

- advertentie -

De scholen zijn weer begonnen is een van de bekendste campagnes van Veilig Verkeer Nederland. Voor het schooljaar 2015-2016 gaat de actie op maandag 17 augustus van start en loopt in elke regio in de eerste week van het nieuwe schooljaar.

Wees alert
Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg. Met de actie ‘De scholen zijn weer begonnen’ maakt VVN u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid.

Doe mee met de actie
Wordt er rondom uw school nog geen campagnemateriaal opgehangen en wilt u dit wel gaan regelen? Neem dan contact op met de VVN Verkeersouder(s) op uw school of word zelf VVN Verkeersouder. Materialen zijn te bestellen via de webshop van VVN.

Foto’s: Jeroen Bos/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button