AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Woningen ontruimd na gaslek in Woldendorp

(Regio) Woldendorp – Aan de Burgemeester Garreltsweg in Woldendorp is donderdagmorgen een gaslek ontstaan. Dit is vermoedelijk gekomen na het slaan van een paal voor een tuinhekje in de grond. Hierbij heeft de paal de gasleiding geraakt.

- advertentie - 

In de straat werd een sterke gaslucht veroorzaakt, hierop zijn enkele woningen ontruimt. Het Dollard College die zich in de straat bevindt hoefde niet ontruimd te worden, daar kon het lesprogramma gewoon doorgaan. Enexis heeft het lek gepareerd.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button