AlgemeenOp stap

Gezellige en drukke dagen bij de jaarlijkse Doe-Dagen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen dinsdag en woensdagochtend van 9:30 tot 12:oo uur konden kinderen zich uitstekend vermaken bij de achttiende editie van de Doe-Dagen georganiseerd door het Interkerkelijk Evangelisatie Platform (IKEP)

- advertentie -

Het IKEP is een samenwerkingsverband van drie kerken in Winschoten: de christelijke gereformeerde kerk, de baptistengemeente en de gereformeerde kerk. De Doe-Dagen, is bedoeld voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool, deze konden op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober van 9.30 tot 12.00 uur in en bij De Tramwerkplaats zich helemaal vermaken. Het thema is ‘Kom en help mee!’.

Bij deze dagen hoorde natuurlijk een band, twee clowns en tal van activiteiten, zoals pannenkoeken bakken, slopen, hout timmeren en een bloemstukje maken. Dit jaar waren er ook weer veel nieuwe knutselwerkjes. Op dinsdag kwam Da Funky Feet Hiphop en Zumba geven en Huis voor de Sport trefvoetbal. Op woensdag was er levend tafelvoetbal.

Foto’s: Robbert Meinders/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button