Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Bos Security geeft voorlichting over beveiliging op Ubbo Emmius

- advertentie -

Winschoten –  Bos Security (www.bossecuritydogs.nl) geeft op 8 en 14 december naar het Ubbo Emmius in Winschoten om voorlichting te geven over beroepen in de beveiliging. Hier hoort een demonstratie met politiehonden bij.

- advertentie -

De voorlichting maakt onderdeel uit van de loopbaanoriëntatie die alle leerlingen op het VMBO volgen. Dit helpt hen om de juiste vervolgopleiding te gaan kiezen.

Andere LOB-activiteiten zijn onder andere: voorlezen op basisschool de Vossenburcht, ondersteunen bij de kerstdiners in Old Wolde, beauty behandelingen geven bij de seniorendag en de leefstijldag van het Longfonds. De voorlichting van Bos is op 8 december van 10.30 tot 12.10 uur (1 groep) en op 14 december van 10.30 tot 16.10 uur (3 groepen).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button