Kort nieuws

Vijf gewonden bij ernstig ongeluk op de A7 bij Beerta

- advertentie -

Beerta – Vijf personen raakten in de nacht van zaterdag op zondag gewond bij een eenzijdig verkeersongeval op de A7 ter hoogte van Beerta.

- advertentie -

Overstekende vos
Een 18-jarige uit Veendam afkomstige automobilist verklaarde dat er vermoedelijk een vos de rijbaan overstak die hierbij onder zijn auto kwam. Volgens de Veendammer stuurde de auto hierna niet meer, verloor hij de macht over het stuur, reed tegen een slootwal aan waarna hij over de kop sloeg. De bestuurder en vier inzittenden moesten met onbekend letsel overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Politie in de sloot
Tijdens het aanrijden verloor een agent in een bocht ter hoogte van Oudeschans de macht over het stuur en belandde met een collega in een sloot. De agenten raakten niet gewond. De politieauto raakte beschadigd.

Foto & Video: Marcel Klip/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button