Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurRegionaal nieuws

Dag van de Popquiz in Boelie’s Pub met Little Cash (Johnny Cash tribute)

- advertentie -

Winschoten – 27 december is 2 jaar geleden uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met dezelfde quiz. In Oost-Groningen zal dat op zondag 27 december in Boelie’s Pub aan de Venne te Winschoten zijn. Er zullen vragen en geluidsfragmenten zijn over popmuziek vanaf de jaren 60 tot nu. Je kan als team van 3 of 4 personen meedoen en strijden om mooie prijzen en natuurlijk de titel “Kampioen popquiz Winschoten. Deelname aan de popquiz is €3,00 p.p.. De avond begint om 19.00 uur en vanaf 18.00 uur is de zaal open. Opgeven kan aan de bar van Boelie’s Pub of via info@boeliespub.nl. Geef je op tijd op, want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

- advertentie -

Johnny Cash Tribute
En een van de grootste op aarde zal herleven deze avond. En Little Cash gaat hier voor zorgen. De Johnny Cash tribute band wat als een uniek plaatje bij elkaar past. Met de diep zuivere stem van frontman Krzysztof Groen zal je het kippenvel niet kunnen ontgaan. Krzysztof is al sinds klein af aan gefascineerd door Cash, en het kon ook niet anders want zijn stemgeluid is wel heel bijzonder te vergelijken met ’The Man in Black’ himself. Een jaar geleden is hier zodoende werk van gemaakt, ofterwijl, het ontstaan van Little Cash. Versterkt door de overheerlijke gitaar solo’s van Michel Scheltema. En de krachtige ritmesectie wat maar door gaat als een trein met Johan Kramer op basgitaar en Robbert Meinders op drums.

Muziek verbroederd, en dat is te merken met de heren. Een groot leeftijdsverschil en lange afstanden van elkaar wonen geeft geen verschil. Little Cash vebroederd, niet alleen in de band, maar ook met jullie als publiek. Met bekende meezingers als On The Road Again en Ring of fire, maar ook hits als Folsom Prison Blues, Sunday Morning Coming Down en San Quentin kun je niet stil blijven zitten. En ook tranentrekkers zoals Hurt zullen niet ontbreken:..

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button