AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

61-Jarige Beerster raakt gewond bij bizar ongeval N33 (update)

- advertentie -

Noordbroek – Bij een ongeval op de N33 zijn twee mensen gewond geraakt. Het ongeval ontstond doordat een 52-jarige vrouw uit Nieuw-Dordrecht op de N33 keerde.

- advertentie -

Ze reed in de richting van Siddeburen en ging daar keren omdat ze verkeerd was gereden. Daarbij werd haar auto aangereden door een 61-jarige vrouw uit Nieuw Beerta. Beide auto’s kwamen in de naast gelegen sloot terecht. Zij raakte gewond, even als een 39-jarige man uit Beilen die bij haar in de auto zat. Zij moesten door de brandweer worden bevrijd uit hun auto. Daarna zijn ze naar het UMCG gebracht. De politie maakt proces-verbaal op van deze aanrijding. De N33 is enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Marcel Klip/ 112Hoogezand.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button