AlgemeenGemeenteRegionaal nieuws

Wethouder Ricky van den Aker reikt gemeente Oldambt-prijs uit IICH’

- advertentie -

Winschoten – Woensdagavond 30 december werd de ‘Gemeente Oldambt-rubriek’ verreden in de Eurohal in Zuidbroek. Vanaf 20 december vindt in Zuidbroek het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen plaats. Een concours dat zowel nationaal als internationaal hoog staat aangeschreven en waar de gemeente dit jaar weer medesponsor van is.

- advertentie -

Wethouder Ricky van den Aker van de gemeente Oldambt mocht de prijzen uitreiken aan de winnaars van de finale klasse M springen. De eerste prijs was voor Maureen Bonder met het paard Erma. Marcelle Hokse werd tweede met het paard Fairy Tail. De derde plaats was tevens voor Maureen Bonder met het paard Filemon.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button