Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Vanavond in de Klinker nieuwjaarsavond van de gemeente Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen jaren is het college op Nieuwjaarstour geweest met een bus langs alle dorpen. Na vijf jaar is het tijd voor iets anders. Daarom organiseert de gemeente Oldambt op donderdagavond 14 januari een gratis toegankelijke Nieuwjaarsavond met een gevarieerd programma in de Klinker. Inloop vanaf 19.30 uur. Start programma 20.00 uur.

- advertentie -

Burgemeester Pieter Smit zal zoals dat hoort de avond openen. In de Klinker zijn optredens van uiteenlopende artiesten en groepen zoals Lucas en Gea, cmv de Harmonie, shantykoor de Lady Pirates,  cmv Prins Hendrik, Alex Vissering, K2, Lars Koehoorn,  TOOSST, Kunstencentrum met Winschoter rolschaatsclub en dansgroep met gedeelte uit de Lion King.

Uiteraard ontbreekt onze staddichter Rob Rosendahl niet. En zijn er hapjes en drankjes van de Kleine Haven en Al Shahaba. Verder is er ruimschoots tijd om met het college in gesprek te gaan en elkaar goede wensen over te brengen.

De toegang tot deze avond is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button