Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Geen problemen tijdens informatieavond noodopvang Beerta

- advertentie -

Winschoten/ Beerta – Donderdagavond was er door de gemeente Oldambt en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) een vierde informatieavond gehouden in hotel en zalencentrum ‘In den Stallen’. Eens per maand word er een informatieavond gehouden.

- advertentie -

Op 22 februari zullen er 250 bedden klaar staan om de eerste vluchtelingen die enkele dagen daarna volgen op te vangen. Dit vertelde Henk Wolfthof directeur van COA. Hij vertelde daarbij dat het complex halverwege mei vol zal zitten en het complex gereed zal zijn.

‘Open dag’
Inwoners van Beerta hebben de mogelijkheid om op 25 februari de units te komen bekijken. Een algemene open dag zal volgen in september waarbij alle belangstellenden het gehele complex kunnen bekijken.

Open debat
Pieter Smit sloot het open debat af met de volgende woorden ”Ik had en heb nog steeds het volste vertrouwen in het dorp Beerta, ik constateer dat er nog volop draagvlak is.”

De volgende informatie avond zal zijn op 25 februari. Deze is voor iedereen toegankelijk baar. Wel word verzocht uw te legitimeren als u de zaal betreed.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button