Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

(Update) Fontana Resort winnaar ondernemersprijs Oost-Groningen

- advertentie -

Oldambt – Onder grote belangstelling is Fontana Resort, tijdens de feestelijke ondernemers bijeenkomst op 11 februari jongstleden, uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2016. Uit handen van juryvoorzitter Karel Groen (directeur EDR) ontving Jos Keizer, de prestigieuze award ‘de Gouden Toekomst’.

- advertentie -
Motivatie
’Fontana Resort heeft sinds de opening in 1985 een voortdurende groei doorgemaakt, waarbij kwaliteit en de klant voorop staan’. ‘Steeds vernieuwend, altijd verwennen. Het ‘even ruiken, even voelen’ van boer Geert gaat in de wellness zeker op. Gasten komen vanuit heel Nederland en Duitsland naar Bad Nieuweschans. Het is nog niemand gelukt een plaatsnaam te veranderen, Fontana wel’. Aldus juryvoorzitter Karel Groen.
Volgens de jury zijn de volgende kwaliteiten op Fontana Resort van toepassing:

  • Volhardende en vasthoudende ondernemer;
  • Knap dat je de kop boven het water kunt houden;
  • Hoog kwaliteitsniveau;
  • Grote betekenis voor de regio;
  • Regio-overschrijdend;
  • Niet meegaan met de massa;
  • Continue vernieuwen en trendsetten;
  • Bedrijf dat daadwerkelijk naam heeft weten te maken.

Finalisten
Naast Fontana Resort waren Klooster Reizen te Winschoten en PKF Post in Finsterwolde, door de jury geselecteerd als finalist uit de hoeveelheid aanmeldingen die de organisatie heeft mogen ontvngen. Voor de jury was het, gezien de kwaliteit van de finalisten, wederom een uitdaging om uit deze parels te moeten kiezen. Selectie criteria die de jury hanteerde waren onder anderen: ondernemerschap, uitstraling, innovatie / vernieuwing

Feestelijke avond
De feestelijke avond werd gepresenteerd door Jan van der Meide, RTV Noord. Tijdens het informele deel van de avond gaven Bert Hadders en de Nozems een concert. Natuurlijk werd ook het succes nummer ‘Wat hold ons tegen’ ten gehore gebracht.

Oost-Groningen; ‘de Gouden Toekomst’
De Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van de Ondernemerskring Oost-Groningen en de gemeente Oldambt, en in het leven geroepen om de regionale bedrijvigheid te stimuleren. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen konden zich (laten) nomineren voor de ondernemersprijs Oost-Groningen editie 2016.

Aan de editie van de ondernemersprijs 2016 is, net als de edities 2012 en 2014 een bronzen award verbonden: ‘de Gouden Toekomst’. Deze award is exclusief voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Stephanus. Voor de editie 2018 wordt een wedstrijd uitgeschreven om een nieuw kunstwerk te ontwerpen die verbonden wordt aan de prijs.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button