AlgemeenOp stapSport

Run Winschoten op het nippertje gered, Editie 2016 gaat door

- advertentie -

Winschoten – Het nieuws van 28 januari waarin het bestuur van de STUW (stichting ultraloop Winschoten) heeft bekend gemaakt af te zullen treden, heeft veel stof doen opwaaien, wat daarna heeft geleid tot positieve reacties en veel aanmeldingen.

- advertentie -

Dertig aanmeldingen
‘We hadden dertig aanmeldingen van mensen iets wilden doen voor de RUN.’  Verteld Liesbeth Jansen voorzitter van de Run aan OldambtNu.

Evenement in gevaar
‘Angst was er, dat de RUN niet door kon gaan.’ Er zouden namelijk de eerste sponsoren moeten worden gezocht, daarbij stonden vele contracten op het spel. ‘Als er voor 15 februari geen duidelijkheid was geweest, kon het evenement niet meer doorgaan’, verteld Liesbeth, die ook komend jaar doorgaat als voorzitter.

Voldoende draagkracht

Na intensief overleg en diverse gesprekken heeft het demissionair bestuur van de STUW en het bestuur van Aquilo vanavond samen met de commissies van de STUW kunnen constateren dat er voldoende bestuurlijke draagkracht en draagvlak is om een GO af te geven voor de 41e RUN.

‘We bedanken iedereen voor de positieve reacties en inbreng en gaan voor een succesvolle 41e RUN. Het blijft gelukkig niet stil op de 2e zaterdag in september in Winschoten.’ Hiermee sluit Jansen, voorzitter haar bericht af

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button