AlgemeenKort nieuwsRegionaal nieuws

Toneelvereniging De Omtrek treedt op met ‘Bakker & Bakker’

- advertentie -

Heiligerlee – Komend toneelseizoen speelt toneelvereniging De Omtrek de klucht Bakker & Bakker (origineel: Beekman & Beekman), geschreven door Evelien Evers. Zij zullen optreden in het MCF te Heiligerlee op 20 februari 2016 en in De Binding te Oude Pekela op 4 en 5 maart 2016.

- advertentie -

De entree bedraagt €6,-, aanvang is 20:00 uur, de zaal zal openen om 19:00 uur.

Het verhaal
In de schuur van de gebroeders Bakker wonen zij: Harm en Leo Bakker. Harm is de oudste. Lui en zuinig en een uitvinder van niks. Om geld te besparen kiest hij ervoor om ’s winters in de schuur te wonen. Dan kan hij mooi op de houtkachel koken, want die brandt toch al.

Zijn broertje Leo is een hardwerkende bouwvakker, die zich door Harm een beetje laat overbluffen.

Bij de broers komen allerlei figuren over de vloer. Van hun getrouwde zuster Ans met haar allesbehalve sympathieke vent Gerrit en hun dochter Karin tot de bemoeizuchtige buurvrouw Leida. Ook het fanatiek wandelende stel Oscar en Olga wacht niet op een uitnodiging en huisvriend Job is niet uit de schuur weg te slaan. Maar niet iedereen komt met goede bedoelingen! Want bij Harm en Leo valt iets te halen, ook al beseffen ze dat zelf niet…Gelukkig dat er politie is!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button