Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Overeenkomst inzameling herbruikbaar afval met Synergon verlengd

- advertentie -

Oldambt – Synergon verzorgt al een groot aantal jaren de huis-aan-huis inzameling van herbruikbare afvalstromen. Eerst alleen in Winschoten en vervolgens in de hele gemeente Oldambt. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de overeenkomst met Synergon te verlengen.

- advertentie -

In 2015 is de afvalinzameling in de gemeente aangepast met onder andere de gescheiden inzameling van plastic en drankenkartons, waar Virol verantwoordelijk voor is. Synergon verzorgt de inzameling van harde kunststoffen, metaal en blik, kleding en textiel, frituurvet en klein wit- en bruingoed.

Inzameling afvalstromen geoptimaliseerd
Naast de gescheiden inzameling van plastic en drankenkartons, is de inzameling van de eerder genoemde afvalstromen vorig jaar ook opnieuw onder de aandacht gebracht en geoptimaliseerd. Het resultaat hiervan is dat er veel meer afval gescheiden wordt ingezameld. De komende jaren blijft Synergon verantwoordelijk voor deze inzameling.

Foto: Gerrie Meijer

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button