Economie

Toorn & Boer komt met nieuw kantoor naar centrum Winschoten

- advertentie -

Winschoten De voormalige kledingzaak aan de Langestraat 110 wordt momenteel intensief verbouwd. Hier zal een nieuw kantoor van RegioBank worden geopend. Toorn & Boer uit Veendam, gaat ook in Winschoten de RegioBank vertegenwoordigen.

- advertentie -

De RegioBank bestaat al 100 jaar in Nederland en kenmerkt zich door een echte lokale bank te zijn, met een landelijke naam. Elk kantoor heeft Zelfstandig Adviseurs die bekend zijn met de klant en de omgeving. In Winschoten was er geen RegioBank meer en Robert Boer en Jeffrey Toorn werden gevraagd of ze hun werkzaamheden in Veendam niet wilden uitbreiden. “Daar hoefden we niet lang over na te denken,” zegt Robert Boer.

Onafhankelijk
Sinds 2007 is Toorn & Boer actief in onafhankelijke financiële dienstverlening voor het regelen van verzekeringen, administraties, hypotheken, makelaardij en ook bankzaken via RegioBank. “We kunnen onze klanten een totaalpakket aanbieden, waar wij ons goed bij voelen en de klant de voordelen van heeft.” Zo wordt er onder andere samengewerkt met NH1816, een onderlinge verzekeringsmaatschappij die dezelfde insteek heeft als Toorn & Boer, met een luisterend oor en menselijke maat.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

 

Particulier
Mensen willen graag persoonlijk contact met hun bank. Een bank waar je gewoon naar binnen kunt lopen met vragen en een kopje koffie krijgt aangeboden. Of het nu gaat over een lopende rekening met je zelfgekozen pincode voor de betaalpas, gratis geld storten of opnemen, een hypotheek of verzekering, de adviseurs van RegioBank Toorn & Boer denken met de klant mee. “Voor klanten die gebruik maken van diverse diensten, kunnen wij als extraatje gratis hun belastingaangifte verzorgen.”

Overstapservice
Met de unieke overstapservice is veranderen van bank minder ingewikkeld dan vaak gedacht. “13 maanden lang worden automatische incasso’s doorgezet en daarna gaan wij in overleg met de klant contact opnemen met bedrijven die nog niet het nieuwe rekeningnummer gebruiken.” Zo kan een klant zeker zijn van een zorgeloze en eenvoudige omzetting zonder daar zelf moeite voor te hoeven doen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Zakelijk
RegioBank is ook aantrekkelijk voor zakelijke klanten. Afstorten en opnemen is gratis en voor kleinere ondernemers die een rekening courant met krediet willen openen of een pand zakelijk willen aanschaffen, wordt er tijdens persoonlijke gesprekken thuis of bij de bank gekeken naar de mogelijkheden.

Langestraat 110
Na de verbouwing zal er in het nieuwe kantoor voldoende ruimte zijn voor persoonlijk contact in de spreekkamers. Er komt een apart kantoor voor meer privacygevoelige zaken en kastransacties. En uiteraard is er een balie waar de klant hartelijk wordt ontvangen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Nieuw personeel wordt momenteel in Veendam al opgeleid en iedereen kijkt uit naar de verwachtte opening op 11 maart 2023. Voor meer informatie kunt u kijken op www.toornenboer.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button