Algemeen

RTV LOGO zendt weer als vanouds uit

- advertentie -

Winschoten – RTV LOGO zendt weer als vanouds uit. De lokale omroep van de gemeente Oldambt kende deze week problemen met de uitzendingen nadat Hoofd Techniek Björn Brouwer opstapte. Maar de problemen zijn verholpen, waardoor zaterdag de programma’s gewoon te zien en te horen zijn.

- advertentie -

Hoofd Techniek Brouwer stapte deze week op na een meningsverschil met het bestuur over de te varen koers binnen RTV LOGO. Hij haalde zijn privé-apparatuur, die hij gebruikte bij de omroep, uit de studio’s in cultureel centrum De Klinker. Daardoor kon de omroep nog maar deels uitzenden.

Vrijdag is met man en macht gewerkt om alles weer te herprogrammeren en dat is dus gelukt. Zowel Brouwer als het bestuur onder leiding van voorzitter Gerrie Boven betreuren de gang van zaken. Of de breuk gelijmd kan worden is onduidelijk.

Lees meer:
Problemen bij lokale omroep Rtv Logo na opstappen technische staff

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button