AlgemeenGemeente

Gemeentelocaties Oldambt herkenbaarder gemaakt

- advertentie -

Winschoten – Onlangs heeft de gemeente een onderzoek gedaan naar de uitstraling van de bezoekadressen. Uit het onderzoek blijkt dat de locaties aan de Johan Modastraat en de Garst sterk in uitstraling verschillen en niet goed te herkennen zijn

- advertentie -

Omdat de gemeente het belangrijk vindt dat bezoekers de locaties goed kunnen vinden, zijn de gevels van de panden verbeterd.

Gemeentehuis
Op de gevel bij de ingang van het gemeentehuis en de achtergevel bij de parkeerplaats zijn borden geplaatst met het logo van de gemeente en de tekst gemeente Oldambt. Ook staat er een bord bij de ingang, zodat duidelijk is waar de ingang zit als bezoekers van de parkeerplaats of uit de Langestraat komen.

Verder komen op de entreedeur stickers met details uit het gemeentelogo én de openingstijden van het gemeentehuis.

Oranisaties
Ook de Garst heeft een bord gekregen op de gevel. De entreedeur aan de Garst heeft dezelfde stickers als het gemeentehuis gekregen. De details uit het logo en de bebording komen terug bij de ontvangstbalies.

Verder zijn de borden die bezoekers naar de verschillende organisaties zoals NOVO en jongerencentrum ’t Spoor wijzen geactualiseerd.

- advertentie -

Eenvoudiger te vinden
Door deze aanpassingen is de bezoeklocatie herkenbaarder als locatie van de gemeente en beter te vinden.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button