AlgemeenGemeente

Projectbureau Blauwestad doet mee aan Open Huizendag

- advertentie -

Blauwestad – Vanuit je eigen achtertuin de boot instappen om te gaan varen? Vanaf je eigen steiger genieten van een fabelachtige zonsondergang? Vissen? Surfen? In Blauwestad is het 100% genieten. Er is dan ook steeds meer animo voor de nieuwste ontwerpen van diverse  projectontwikkelaars. Reden voor het projectbureau Blauwestad om mee te doen aan de Open Huizendag op zaterdag 2 april. Iedereen is welkom om zich te laten informeren over het actuele woningaanbod.

- advertentie -

Dat de markt weer aantrekt, is ook merkbaar in Blauwestad. Sinds dit voorjaar is het gebied drie woonontwerpen rijker: Blue Emotion, Hoogtij en Vienna. De drie nieuwe woonontwerpen zijn allemaal vrijstaand, royaal van opzet en liggen aan het water. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is aantrekkelijk. De projectwoningen zijn beschikbaar vanaf € 258.900 v.o.n. Dit is inclusief kavel en met gratis gebruiksrecht van de buurkavels. Op die manier ontstaat een ruimere opzet van het gebied.

*Blue Emotion is een vrijstaande designwoning die geschikt is voor iedere doelgroep. De woning is transparant, licht en brengt de natuurbeleving dichterbij.

*Hoogtij is een duurzame en levensbestendige woning en wordt compleet opgeleverd, dus inclusief keuken, sanitair en zonnepanelen.

*Vienna in kubistische stijl is makkelijk uit te breiden naar ieders persoonlijke wensen. De woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht en een open keuken, en is daarnaast comfortabel en energiezuinig.

Naast de nieuwe vastgoedprojecten is er een ruime keuze aan kavels: kavels met een eigen haven of een steiger, kavels op eilandjes of juist in een parkomgeving. De kavels liggen in diverse woongebieden en verschillen allemaal qua sfeer, ligging en prijs. De grootte van de kavels varieert van 650 tot 2.000 m2. Ook de bouwkavels zijn aantrekkelijk geprijsd vanaf € 72.000 v.o.n.

- advertentie -

Persoonlijke wensen zijn bespreekbaar, zoals dat ene droomhuis op die andere kavel of een op maat gesneden kavel. Op 2 april is iedereen dan ook welkom, om zich te laten voorlichten over alle mogelijkheden. Van 11.00 tot 15.00 uur staan projectontwikkelaars en medewerkers van het projectbureau klaar om de nieuwe plannen toe te lichten en alle vragen te beantwoorden.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button