AlgemeenGemeente

Meldweek Leefbaarheid, laat de gemeente weten wat u belangrijk vindt!

- advertentie -

Oldambt – Meldweek leefbaarheid van 4 tot en met 8 april: laat ons weten wat u belangrijk vindt! Wat vindt u belangrijk voor de leefbaarheid in uw omgeving? Hoe kunnen we Groningen mooier, leuker en beter maken? Laat het ons weten tijdens de Meldweek Leefbaarheid van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april of bel 050 – 316 4190.

- advertentie -

Belteam
Tijdens de meldweek zit een belteam van Statenleden van 9.00 tot 21.00 uur voor u klaar. Ook gaan Statenleden de provincie in, samen met de ideeënmakelaars van de Ideeënbank om met u van gedachten te wisselen.

Goed leven
De provincie organiseert de meldweek om te horen wat de Groningers belangrijk vinden, wat er voor zorgt dat het goed wonen is in hun wijk of dorp. Want dat weten zij natuurlijk het allerbeste! Dit bepaalt straks mede hoe het extra geld voor de leefbaarheid, in totaal 22 miljoen euro, besteed kan worden. Deze subsidiepot is de komende vier jaar beschikbaar, als impuls voor de leefbaarheid in onze provincie.

Projecten
Het geld is bedoeld voor drie soorten projecten. Ten eerste voor kleinschalige, lokale initiatieven, van inwoners, zelf die het dorp of de wijk leuker, beter en mooier maken. Ten tweede voor grote projecten voor de herinrichting van dorpscentra en ten derde voor projecten rondom voorzieningen zoals een dorpshuis, clubgebouw, woningverbetering of hergebruik van cultureel erfgoed. Grijp uw kans om ons te laten weten wat u vindt!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button