AlgemeenOp stap

Wethouder Laura Broekhuizen opent Voorjaarsbeurs Oldambt

- advertentie -

Scheemda – Een beurs waar consumenten in één ruimte kennis kunnen maken met 50 ondernemers. Dat is het concept van de Voorjaarsbeurs. De tweede editie van deze beurs zal dit weekend plaatsvinden van 1 t/m 3 april in de Eextahal in Scheemda. Vrijwel alle branches van bedrijven uit Oost-Groningen zijn aanwezig.

- advertentie -

Vanmiddag rond 13:30 uur heeft Laura Broekhuizen door één druk op de rode knop de beurs officieel geopend.

Op de beurs staan enkele grote bedrijven, zoals de Rabobank, Univé en de Ommelander Ziekenhuisgroep. Maar doordat de kosten voor het project laag worden gehouden, is deelname aan de beurs niet duur. Daardoor kunnen ook kleine ondernemers aansluiten, en krijgt iedere ondernemer de kans om zichzelf aan zo’n 5000 bezoekers te presenteren.

Openingstijden
Vrijdag 1 april 14:00 – 21:00
Zaterdag 2 april 10:00 – 17:00
Zondag 3 april 10:00 – 17:00

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button