AlgemeenKort nieuws

Campus Winschoten viert dag van de verpleging (zorg)

- advertentie -

Winschoten – Op 12 mei vieren verpleegkundigen en verzorgenden internationaal de Dag van de Verpleging (zorg). Op deze dag wordt Florence Nightingdale, de grondlegster van het verpleegkundige beroep, herdacht. Daarom staat op 12 mei ook Campus Winschoten in het teken van de dag van de verpleging (zorg). Alle 300 leerlingen en studenten binnen de beroepskolom Zorg en Welzijn, vmbo leerjaar 3 en 4 van Dollard College en mbo-opleidingen niveau 2, 3 en 4 van Noorderpoort gaan meedoen aan deze dag.

- advertentie -

De leerlingen en studenten gaan deze dag vieren door mee te doen aan verschillende leuke en leerzame workshops zoals djembé, rolstoeldans, kahout, visagie, epileren, handverzorging, veiligheid en nog veel meer. De workshops worden o.a. gegeven door relaties van de school zoals brandweer, Vegro, Tena, Beter Horen, ergotherapie- en fysiotherapeut Wedde.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button