AlgemeenGemeente

College Oldambt start dorpen en wijkenrondes

- advertentie -

Scheemda – Het college van Oldambt bezoekt in 2016 weer diverse dorpen en wijken in de gemeente. Deze dorpen- en wijkenrondes zijn onderdeel van het dorps- en wijkgericht werken  van de gemeente Oldambt. Het college vindt het belangrijk om op deze manier in gesprek te gaan met de inwoners.

- advertentie -

Dit jaar komt het college naar de volgende  dorpen en wijken: Scheemda, Heiligerlee, Oostwold, Midwolda, Westerlee, Beerta, Blauwestad, Drieborg, Bad Nieuweschans en een gezamenlijke bijeenkomst met de wijken in Winschoten.

Scheemda zal dit jaar het spits afbijten. Dorpsbelangen Scheemda nodigt  dan ook  alle inwoners van Scheemda uit voor het bijwonen van een informatiemarkt  op donderdag 26 mei in de Esbörg, Esborgstraat 16, 9679 BT in Scheemda, aanvang om 19.30 uur.

Onder leiding van burgemeester Pieter Smit zullen in het plenaire gedeelte de aanwezige collegeleden nader ingaan op onderwijs, participatie en de rol van de gemeente hierin. Ook zullen de resultaten van de fysieke schouw worden toegelicht. Na het plenaire gedeelte kunt u kennis maken met de diverse stands die zijn ingericht op de informatiemarkt  o.a. Dorpsbelangen en Handel en Nijverheid Scheemda, de Brede school ontwikkeling, de Woonvisie Oldambt, de nieuwbouw van het OZG en de Centrumontwikkeling aan de Poststraat.

De aankondigingen voor de volgende bezoeken worden nog bekendgemaakt.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button