AlgemeenGemeente

Werk in uitvoering: aanleg greppel voor ontwatering van begraafplaats

- advertentie -
Winschoten – Afgelopen week is Van Der Vlier bv. zowel met een mobiele als rupskraan met graafwerkzaamheden bezig geweest bij de begraafplaats in Winschoten. Dit voor de realisatie van een greppel om vervolgens het water te laten afwateren in een reeds bestaande gracht.

- advertentie -

Voor de gemeente Oldambt waren zij ingeschakeld om een greppel te graven ter bevordering van de afwatering. Deze greppel is aan de voorzijde van de begraafplaats in Winschoten gegraven om vervolgens te laten aansluiten op de gracht.

Tevens moesten er restanten van gekapte bomen worden verwijderd om een doorgang voor de rupskraan te creëren.

Foto’s: Van der Flier bv. 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button