AlgemeenGemeente

Stem op de de ‘Gouden Gevel 2014-2015’ van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Eind april werden de nominaties voor de Gouden Gevel 2014-2015 bekend gemaakt. De binnenstad van Winschoten kent sinds 2007 periodiek de uitreiking van de Gouden Gevel. De prijs – indertijd ingesteld door de Stuurgroep Binnenstad Winschoten – wordt uitgereikt aan de ondernemer van wie de voorgevel van het winkelpand in de binnenstad het mooist is opgeknapt en gerenoveerd.

- advertentie -

Lees meer: Stem op de de ‘Gouden Gevel 2014-2015’ van Winschoten

De Gouden Gevel, een publieksprijs in de vorm van een stijlvolle plaquette, is bedoeld om ondernemers te stimuleren en enthousiast te maken om hun winkelpand te verfraaien en zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Immers, een stadscentrum met fraaie winkelpanden draagt bij aan een aantrekkelijke binnenstad. Het uiterlijk van de winkels hoort daar uiteraard ook bij.

De genomineerden voor de Gouden Gevel 2014-2015 zijn:

• Langestraat 15 MS Mode
• Langestraat 41 Klooster Reizen
• Langestraat 108 J&G Holding bv (voorheen Jan de Vries Kristal en Porselein)

U kunt uw stem uitbrengen via de website www.winschoten24.nl(link is external)
Er kan worden gestemd t/m 31 mei.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button