Algemeen

voorlezen in de bibliotheek

- advertentie -

 

- advertentie -

Winschoten- Elke eerste woensdag in Bibliotheek Winschoten en Midwolda/ Oostwold, elke tweede woensdag in Bibliotheek Finsterwolde.

Leuk voor de kinderen vanaf ca. drie tot en jaar of zes. Woensdagmiddag 1 juni leest in Winschoten Esther Huls voor uit Ridder Reijn en de Gouden onderbroek, geschreven door Giles Andrea met grappige tekeningen van Korky Paul. Ook in Midwolda/ Oostwold ( eveneens 1 juni) en Finsterwolde ( 8 juni)staat dit leuke prentenboek op het programma. De gouden onderbroek van de koning wordt gestolen. Die onderbroek moet natuurlijk terug en Ridder Reijn, pas zes jaar oud en voor zijn leeftijd nogal klein, gaat op zoek…

Het begint altijd om 14.00 uur. Na het voorlezen kunnen de kinderen met hun ouders/ verzorgers weer aan de slag met een toepasselijke knutselactiviteit.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button