AlgemeenIncidenten

Slecht of goed nieuws voor leerlingen Dollard College?

- advertentie -

Winschoten – Een hevige onweersbui zorgde voor veel commotie vanavond in Winschoten, zéker toen er een inslag kwam met een enorme knal wat menig mens gehoord heeft. Dit werd vrij snel gevolgd door een automatische brandalarm bij het Dollard College aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten.

- advertentie -

Onze berichtgeving op Facebook ging als een lopend vuurtje en dat de brandweer voor het Dollard stond zijn is bij de leerlingen niet ontgaan. Helaas voor de leerlingen die dachten morgen een dagje vrij te hebben, er was namelijk geen brand. Waarschijnlijk is net als vorige keer het alarm gaan activeren na een inslag in de omgeving van de school.

Lees meer: Grote brandweerinzet bij Dollard College Hommesplein & Stikkerlaan

Of de school het systeem gaat nakijken is onbekend.

Foto’s: Coen Hoogstraten/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button