Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Primeur – OldambtNu presenteert het programma voor het Zomerfestival 2016

- advertentie -

Winschoten – Eindelijk maar toch, daar is hij dan…! Het programma van het jaarlijkse evenement ‘Winschoter Zomerfestival’ rondom het Marktplein in Winschoten. Voorgaande jaren was het altijd een groot feest op het Marktplein en in de straten van Winschoten. Hierdoor trok het evenement tienduizenden bezoekers. Dit jaar is het festival van woensdag 13 tot en met zondag 17 juli, hou deze datums vrij in je agenda!

- advertentie -

13 t/m 17 juli: ”Kermis”
Gedurende al deze dagen zal de kermis op het achterste gedeelte van het Marktplein zijn. Speciaal hieraan is de ‘eurodag’, deze zal plaatsvinden op woensdag 13 juli.

15 juli: “Nacht van Winschoten”
Tijdens deze nacht waar het evenement onder andere om draait zijn er meerdere dingen te beleven in de Winschoter binnenstad. Allereerst begint de avond met de welbekende markt en braderie door de straten van Winschoten, hierbij zijn ook alle winkels geopend. Dit onder het genot van meerdere podia waar artiesten/ (cover)bands optreden.

Later op de avond zal er op het ‘Duitse plein’ livemuziek te horen zijn. Op het Marktplein zal er zoals traditiegetrouw ook live muziek te horen zijn. Dit namelijk door Alloway en Party Band TOF! Vervolgens word de avond afgesloten met een DJ!

Zij samen gaan dit jaar het Marktplein op z’n kop zetten. Deze band staat wekelijks  op grote feesten in heel Nederland.

16 juli: “Dance event”
Tijdens het Dance Event zal Slam!FM  op het Marktplein hun show geven, met hun editie ‘On Tour’ Even als vorig jaar wordt dit een fantastische show!

17 juli: “Familiedag”
Tijdens de familie dag komt Clown Desalles met zijn Roadshow. Clown Desalles komt gekleed in een lolbroek en grapjas en met zijn fiets en koffer.

Zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de  en na de andere verrassing tevoorschijn. En maakt hij de prachtigste ballonnen decoraties.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button