AlgemeenGemeente

Zwembaden gaan over naar zwempakket A-B-C

- advertentie -
Oldambt – In de gemeentelijke zwembaden ‘de Watertoren’ en ‘de Hardenberg’ vindt vanaf 1 september aanstaande een verandering in de betaalwijze van de zwemlessen plaats. Voor alle startende kinderen zal dan een vast bedrag per diploma betaald moeten gaan worden, ongeacht de tijd dat een kind ervoor nodig heeft. Alle bijkomende kosten (inschrijfgeld/diplomageld) zijn hierbij inbegrepen. Deze bedragen kunnen in één keer of in 15 termijnen via automatische incasso worden betaald.

Het voordeel van zwemlespakketten is dat voor alle kinderen een vast bedrag gaat gelden. Ouder(s)/verzorger(s) weten daardoor exact wat de totaalprijs voor de zwemlessen gaat worden. De financieel administratieve werkzaamheden gaan over naar de financiële administratie van de gemeente Oldambt, waardoor het zwembadpersoneel meer tijd te besteden heeft aan de zwemlessen.

- advertentie -

Voor aanvang van de zwemlessen kan worden gekozen uit de volgende pakketten:

  • Zwempakket diploma A             € 435,00 ineens of in 15 termijnen van € 29,00
  • Zwempakket diploma AB           € 525,00 ineens of in 15 termijnen van € 35,00
  • Zwempakket diploma ABC         € 585,00 ineens of in 15 termijnen van € 39,00

Daarnaast is het mogelijk om na diploma A afzonderlijk diploma B en/of C te gaan halen voor respectievelijk € 105,00 en € 90,00. Deze kunnen ook in één keer of in drie termijnen per automatische incasso worden betaald.

Alle ouder(s)/verzorger(s) van kinderen die binnenkort een uitnodiging voor de eerste zwemles in september ontvangen, krijgen hierover nog nadere informatie.

Voor kinderen die van een ander zwembad komen en al zwemlessen hebben gevolgd zal een ander tarief worden gehanteerd. Afhankelijk van het zwemniveau dat bepaald wordt door het badpersoneel, zal een aan het niveau gekoppeld resterend bedrag moeten worden betaald. De kinderen die al enige tijd bezig zijn met zwemlessen voor een bepaald diploma blijven gebruik maken van het huidige zwemleskaartensysteem tot het diploma is behaald.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button