AlgemeenKort nieuws

Maranatha neemt afscheid van kleuterjuf Herma Ufkes‏

- advertentie -

Winschoten – Juf Herma Ufkes neemt op 14 juli a.s. afscheid van “haar” school cbs Maranatha . Al bijna 42 jaar is Herma Ufkes werkzaam als kleuterjuf. Het gebeurt regelmatig dat ze oud-leerlingen weer tegenkomt als ze hun kinderen aanmelden op de Maranatha. Aan het eind van dit schooljaar stopt ze met haar werk en gaat ze met pensioen.

- advertentie -

Kinderen, ouders en collega’s vinden het erg jammer dat deze kleuterjuf in hart en nieren stopt en gaan uitgebreid afscheid van haar nemen. Dat gebeurt met een eindfeest op donderdag 14 juli. Het thema van het feest is “culinair”.Dit belooft veel lekkers!

Ook (oud-)leerlingen, ouders, collega’s en andere bekenden kunnen juf Herma tijdens dit feest  (tussen 17-19 uur )nog een keer de hand schudden. Wie daarbij aanwezig wil zijn, kan mailen naar cbsmaranatha@vcomog.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button