AlgemeenKort nieuws

Gemeentebelangen Oldambt komt naar u toe

- advertentie -

Oldambt – Hoewel Gemeentebelangen Oldambt nog maar een half jaar geleden het levenslicht zag, timmert zij behoorlijk aan de weg. Het ledenaantal groeit gestaag en er hebben zich bekwame mensen gemeld voor een plek op de kandidatenlijst. De partij gaat binnenkort aan de slag met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

- advertentie -

Voorzitter Ger Klein: “Gemeentebelangen Oldambt is een partij van, voor en door Oldambtsters. Wij willen daarom een verkiezingsprogramma kunnen presenteren waarin onze inwoners en ondernemers zich kunnen herkennen, waarvan ze het gevoel hebben dat ze het, bij wijze van spreken, zelf hebben geschreven.”

Over het proces dat tot het verkiezingsprogramma moet leiden merkt Klein het volgende op: “Bij de dorpen- en wijkenrondes die onlangs zijn gehouden was onze partij goed vertegenwoordigd, we hebben daar met veel mensen gesproken. Veel gaat goed, maar er zijn volgens de inwoners ook verbeterpunten. Dit zal zeker een plek in het verkiezingsprogramma krijgen.” De heer Klein vervolgt: “Maar we willen nog meer input voor ons verkiezingsprogramma. Vanaf september kunnen inwoners en ondernemers ons daarom tijdens onze roadshow op diverse plekken in de gemeente tegenkomen. We willen in gesprek, weten wat er bij de mensen leeft. Bovendien is dit een mooie gelegenheid voor de mensen om nader met ons kennis te maken.”

Naast de roadshow gaat Gemeentebelangen Oldambt diverse organisaties en instanties benaderen voor input voor het verkiezingsprogramma. De data, locaties en tijdstippen van de roadshow zullen op de website www.gboldambt.nl worden geplaatst. Per e-mail is de partij te benaderen op secretariaat@gboldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button