Algemeen

Tweede Kamerleden PvdA op werkbezoek in Winschoten

- advertentie -

Winschoten- Woensdag 31 augustus bracht een delegatie van de PvdA een werkbezoek aan de gemeente Oldambt. Tijdens dit werkbezoek zijn zij bijgepraat over actuele ontwikkelingen op het gebied van werk en krimp.

- advertentie -

Actieve begeleiding naar werk 
In het Trainings- en Diagnosecentrum (TDC) kregen de Tweede Kamerleden een rondleiding en uitleg over werkwijze en resultaten. Hierna was er ruimte om met medewerkers en kandidaten in gesprek te gaan. Wethouder Bard Boon geeft aan het bezoek van de fractie te waarderen en ziet het als een kans het TDC goed voor het voetlicht te brengen. “We doen er hier alles aan om mensen richting werk te begeleiden. In deze regio ligt het werk niet voor het oprapen. In het TDC werken we samen met ondernemers en proberen we zoveel mogelijk vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Die methode

werkt en wordt – ook in het kader van het Akkoord van Westerlee – verder uitgewerkt.”

Versterking binnenstad Winschoten 
Het werkbezoek werd afgesloten met een rondleiding door de binnenstad. De afgelopen jaren is in nauwe samenwerking met de provincie en ondernemers hard gewerkt aan een versterking van de binnenstad van Winschoten en de resultaten daarvan worden steeds meer zichtbaar.

Kamerleden Kerstens, Vermeij, Mohandis, Jadnanansing, De Vries en Oosenburg waren aanwezig tijdens het werkbezoek.

Foto: Gemeente Oldambt

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button