AlgemeenOp stap

160 Fiat 500-tjes op Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Maar liefst 160 Fiat 500-tjes worden zaterdag tijdens het Tellerlikker Festival tentoongesteld op het Oldambtplein. De Fiat 500-club, met leden vanuit heel Nederland, organiseert met regelmaat leuke uitjes voor zijn leden. Eén van deze uitjes is dit jaar een uitstapje naar het Noorden van Nederland. Een bezoekje aan het Tellerlikker Festival in Winschoten mag hierbij uiteraard niet ontbreken.

- advertentie -

Om 12.30 uur verzamelen de 160 Fiat 500-tjes op het Marktplein in Winschoten. Vanaf 13.00 uur vertrekken ze in een lange stoet door de Torenstraat en Langestraat naar het Oldambtplein waar ze vervolgens tot 15.00 uur worden tentoongesteld. Daarna vervolgt hun route richting Wedde.

Bumba en brandweerman Sam
De Fiatjes komen niet alleen: zij brengen TV-helden Bumba en brandweerman Sam mee. De twee kinderhelden worden door een klassieke Fiat 500 Cabrio op het Kinderplein afgeleverd. Kinderen kunnen Bumba en Brandweerman Sam persoonlijk begroeten en met ze op de foto.

Tellerlikker Festival
De tentoonstelling van de Fiat 500-club is onderdeel van het Tellerlikker Festival dat aankomend weekend voor de tweede keer plaatsvindt. Lokale bandjes, duo’s, shantykoren, orkesten, dansgroepen, singer-songwriters en theatergezelschappen treden op tijdens dit festival. De amateurvoorstellingen worden afgewisseld met professionele acts die een voorproefje geven op het nieuwe culturele programma van Cultuurhuis De Klinker. Naast culturele optredens is er een culinaire markt. Lokale horeca-ondernemers laten inwoners en bezoekers van Oldambt kennis maken met heerlijke, kleine gerechtjes.

Tijden
Het festival start zaterdag om 13.00 uur en eindigt om 20.00 uur met optredens van Erwin de Vries en Bert Hadders & De Nozems. Op zondag duurt het festival van 13.00 tot 18.00 uur.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button