AlgemeenSport

Zaalvoetbalclub WMC zit in grote problemen

- advertentie -

Winschoten – Zaalvoetbalclub WMC uit Winschoten zit in grote problemen. Vier teams hebben geen trainer, terwijl de competitie over twee weken begint. Voorzitter Alie Dik hoopt binnen nu drie weken op een oplossing.

- advertentie -
Vorig seizoen trok het eerste team van WMC/De Treffer zich terug uit de Eerste Divisie waardoor het automatisch degradeerde naar de Topklasse.

Trainers komen en gaan
Na het vetrek van Marcel Kruize als trainer zou Bert Kruizinga voor de groep gaan staan, maar de coach kan dit niet meer combineren met zijn werk. David Hiariej werd gepolst om de functie van Kruizinga over te nemen, maar hij heeft ook bedankt vanwege zijn baan.

Dik zelf aan het roer
Alles leek in orde, tot de afgelopen week. En dat net op een moment dat we een frisse wind wilden laten waaien door de club.’ zegt Dik tegenover RtvNoord. Voorlopig zal hij zelf de coaching overnemen van het eerste. Maandag speelt WMC een bekerwedstrijd. Dik was in het verleden ook al trainer/coach.

Ook het tweede team, de B-junioren en de vrouwenploeg hebben geen coach.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button