Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Benefiet voetbaltoernooi De Heerenzitting levert 1200 euro op

- advertentie -

Scheemda – Op vrijdag 26 augustus 2016 was het dan zover. De derde editie van De Heerenzitting 7 X 7 benefiet voetbaltoernooi ditmaal op het SC Scheemda complex. Een gezelligheidstoernooi voor gezelligheidsteams met als doel: geld inzamelen ten behoeve van het goede doel in de regio Oldambt. We hadden weer een breed deelnemersveld, 12 teams. Het is een geslaagd benefiet toernooi geworden op een wel zeer gezellig en intiem sportcomplex, SC Scheemda.

- advertentie -

We kunnen terugkijken op een sportief toernooi, er waren geen blessures, er was veel plezier voor deelnemers en supporters (jong en oud) en een wel zeer gezellige derde helft.

De opbrengst van het toernooi en de loterij, na aftrek van de kosten, is maar liefst € 1.200,00 en wordt in zijn geheel geschonken aan zwembad De Ringweg te Scheemda. De uitreiking zal in september plaatsvinden. De eindstrijd ging uiteindelijk tussen team Borg techniek en team De Poederbazen met als uiteindelijke winnaar team Borg techniek. De derde plaats was weggelegd voor team SC Scheemda.

De plannen voor de vierde editie van de Heerenzitting 7 X 7 benefiet voetbaltoernooi zijn alweer in de maak en zal wederom worden gehouden op het SC Scheemda voetbal complex. Voetbal verenigingen kunnen zich aanmelden wanneer zij in aanmerking willen komen voor het toernooi 2018 en 2019, zodra we hierover meer kunnen communiceren zullen wij dit via de diverse kanalen doen en u kunt altijd onze website raadplegen www.de-heerenzitting.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button