AlgemeenKort nieuws

Afsluiting zomerspeelseizoen en presentatie winterprogramma

- advertentie -

Heiligerlee – Op zaterdag 24 september 2016 van 10:00 uur tot 17:00 uur is er in de Speeltuin Heiligerlee een gezellig dorpsfeest met als thema Burendag. Iedereen uit Heiligerlee en omstreken is hiervoor van harte uitgenodigd.

- advertentie -

Entree, koffie en ranja is vandaag voor iedereen gratis.

We hebben deze dag voor de kinderen een luchtkussen, ranjakoe en schminken. Er zullen Oud-Hollandse spelletjes zijn en diverse wedstrijden gehouden worden met o.a. een mega sjoelbak. Ook gaan we weer broodjes hamburgers en knakworsten verkopen. In de grote tent zal de muziek verzorgd worden door DJ Garfield. Ook gaan een aantal verenigingen en nieuwe clubs zich hier presenteren en kunt u zich laten informeren en eventueel inschrijven voor deelname.

Met deze dag willen wij het speelseizoen van de Speeltuin op een feestelijke wijze afsluiten en iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen in onze doorstart begin dit jaar.

Ook willen wij onze plannen voor het winterseizoen bekendmaken, we zijn inmiddels gestart met een buurtcentrum in ons speeltuingebouw. Er zijn al 4 verenigingen die van de Steunstee zijn verhuisd naar ons gebouw en wekelijks gebruik maken van onze faciliteiten. Maar daar blijft het niet bij. Wij willen meer, we gaan starten met een maandelijkse creatieve workshops, bingo’s, knutselclubs en kinderactiviteiten op o.a. de woensdagmiddagen. Ook gaan we koffiemiddagen voor senioren met live muziek houden. Verder kijken we waar nog meer behoefte aan is, we denken aan nog een klaverjasclub op de avond en misschien een handwerkclub. Ideeën zijn van harte welkom en bij genoeg animo is er veel mogelijk.

Hou onze Facebookpagina en website in de gaten.

- advertentie -

https://www.facebook.com/SpeeltuinHeiligerlee/ https://www.speeltuinheiligerlee.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button