AlgemeenSport

Uitbreiding lesaanbod bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Vanaf oktober wordt het aantal groepslessen bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten fors uitgebreid met lessen hip-hop/streetdance, Zumba en FUNdance.

- advertentie -

Hiervoor wordt het team van Nico Jager uitgebreid met instructeurs Daniëlle Keijser en Ilona Nie. Beide dames hebben hun sporen in het lesgeven ruimschoots verdiend en hebben zowel op recreatief als wedstrijdgebied diverse successen behaald. Naast plaatsing van een super multifunctioneel Crossfitrek afgelopen zomer, betekent deze uitbreiding van lesaanbod dat sporters nog meer variatie en FUN in hun trainingen kunnen aanbrengen: het sportcentrum heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Of het nu gaat om serieuze conditietraining, het aanleren van een ander leefstijl, afvallen, of met elkaar trainen vanwege de sfeer en het plezier… het kan allemaal.

De teamleden van Nico Jager staan klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren wanneer het even tegen zit! Daarnaast zijn in het pand van Sportcentrum Nico Jager een Personal trainer, diëtist, masseur, fysiotherapeut, logopedist en Budocentrum Chikara gevestigd. Gezamenlijk vormen zij het Lifestylecentrum van de regio dat klanten van A tot Z kan bedienen. “De klant zit met een probleem en wij lossen het op, alle specialisten onder één dak, wel zo gemakkelijk” aldus eigenaar Alkie Weerts.

Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Beginsituatie, trainingsdoelen, trainingsschema’s, voortgang, afspraken, metingen, enzovoort: alles overzichtelijk bij elkaar. Er is, naast de reguliere begeleiding, regelmatig contact tussen sporter en instructeur.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten en overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme van Team Nico Jager. Een proefles is altijd gratis! September = actiemaand, in oktober betaalt u geen inschrijfgeld! Meer info en voorwaarden op www.nicojager.nl en Facebook.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button