AlgemeenGemeente

Winschoter wijkplatforms slaan handen ineen en organiseren inloopmarkt

- advertentie -

Winschoten – De vijf Winschoten wijkplatforms, in samenwerking met Het Oude Ambt en de gemeente Oldambt, hebben de handen weer ineen geslagen om een inloopmarkt te organiseren in de Marktpleinkerk. Op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur zullen meerdere organisaties informatie verstrekken aan nieuwsgierige inwoners van het Oldambt.

- advertentie -

Een wijkplatform bestaat uit buurtbewoners die vrijwillig opkomen voor de leefbaarheid binnen hun wijk. Ze praten mee over ontwikkelingen binnen hun wijk en organiseren allerlei soorten activiteiten. Ze communiceren veel met partijen die ook actief zijn in de wijk zoals Acantus, de gemeente en politie. Winschoten kent vijf wijkplatforms; Bomenbuurt, Zuid, Parkwijk/Kloostervallei, Centrum en Zeehelden/Bloemenbuurt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u meer weten over uw wijk en de ontwikkelingen die spelen, kom dan zaterdag naar de Marktpleinkerk. Heeft u een leuk idee voor uw buurt, wij willen graag met u meedenken over de uitwerking. Naast de wijkplatforms zullen meerdere organisaties presentaties geven over ontwikkelingen binnen hun werkgebied. Ook aan de kinderen is er gedacht, er zijn leuke activiteiten! De inloopmarkt is gratis te bezoeken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button