AlgemeenRegionaal nieuws

Dit weekend geen treinen maar bussen van en naar Groningen

- advertentie -

Oldambt – Door werkzaamheden aan het spoor is er op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober geen treinverkeer mogelijk tussen Groningen-Veendam en Groningen-Leer.

- advertentie -

Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations.

Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus. 

Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis een half uur langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen via arriva.nl. 

Rolstoel
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen, worden geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button