AlgemeenGemeente

Werk in uitvoering: baggerwerkzaamheden in Bad Nieuweschans en Midwolda

- advertentie -

Bad Nieuweschans/ Midwolda – De baggerwerkzaamheden zijn in Bad Nieuweschans in volle gang. Er is begonnen met de vijver aan de W. Mettingstraat. Heel wat kuub’s bagger zullen worden afgevoerd. Tot op heden zijn de baggeraars geen onregelmatigheden als fietsen, auto’s of iets dergelijks tegen gekomen.

- advertentie -

Wanneer de werkzaamheden aan de W. Mettingstraat klaar zijn, wordt begonnen met de vijver bij Fontana Resort. Ook hier wordt de bagger afgevoerd. Ten slotte is de vijver aan de Europaweg bij de A7 aan de beurt. Hier zal het afval over de bermen worden verdeeld.

Zowel in Bad Nieuweschans als in Midwolda zijn de baggerwerkzaamheden ook hier in volle gang. De aannemer Heuvelman Ibis is in beide plaatsen druk bezig om de vijvers te baggeren. Zoals bij de vijver in het Botjespark te Midwolda.

Foto’s: BnsNieuws.nl & Gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button