AlgemeenCultuur

Officiële opening jongerenwinkel Jimmy’s Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Jimmy’s is nieuw in Winschoten en is nu een paar weken open voor alle jongeren in de gemeente Oldambt. Hoog tijd voor een officiële opening om iedereen te laten weten dat we er zijn!

- advertentie -

Daarom opent wethouder Bard Boon Jimmy’s op 27 oktober om 16.00 in de voormalige bieb aan de Johan Modastraat 5. Daar heeft Jimmy’s een mooi plekje gekregen beneden, waar vroeger, hoe toepasselijk, de jeugdboeken stonden.

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en bij de opening aanwezig te zijn.

Nieuwsgierig naar ons? Wij zijn zelf ook benieuwd naar iedereen in de gemeente en we willen graag kennis maken, dus kom langs op de opening. Jimmy’s Oldambt is een initiatief van Up to Us, in samenwerking met de gemeente Oldambt.

Wat is Jimmy’s?
Jimmy’s is een plek voor en door jongeren, waar alle jongeren (12-27 jaar) fysiek en online terecht kunnen als ze een vraag hebben, een plan of idee hebben en waar ze andere jongeren kunnen ontmoeten. De kracht van Jimmy’s is dat de jongeren worden geholpen door andere jongeren, zodat ze samen tot oplossingen en ideeën komen voor de uitdagingen waar ze voor staan. Het is een plek voor nieuwsgierige jongeren waar ze uitgedaagd worden hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Ontstaan van Jimmy’s
Jimmy’s is in 2011 ontstaan in de stad Groningen als alternatief op de jongerenloketten en is ondertussen uitgegroeid tot een landelijk jongerennetwerk met fysieke plekken in steeds meer steden in Nederland.

- advertentie -

Wat: Officiële opening van Jimmy’s Oldambt
Waar: De oude bibliotheek – Johan Modastraat 5, Winschoten
Wanneer: Donderdag 27 oktober 2016 15.30 inloop

- advertentie - 

16.00 programma & opening door wethouder Bard Boon, 17.00 einde programma

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button