AlgemeenKort nieuws

Advertorial: CarParts Groningen

- advertentie -

Finsterwolde – Afgelopen week is MijnOldambt op bezoek geweest bij CarParts Groningen. Een pracht van een bedrijf gevestigd aan de hoofdweg 46 in Finsterwolde.

- advertentie -

Het moederbedrijf T&A is opgericht in 1973 en voorzag bedrijven van specifiek plaatwerk en verlichting. Jaren later is het bedrijf CarParts toegevoegd. Bij carParts verkopen ze zowel online als in hun showroom auto-onderdelen en Gereedschappen aan zakelijke klanten en particulieren.

“Het gaat niet om de korting die je krijgt, het gaat om de prijs die je uiteindelijk betaald”

Op mijn vraag waar CarParts zich in onderscheid kreeg ik direct een heel duidelijk antwoord van de directeur en oprichter Henk Korsman. “DE PRIJS”
Vele mensen die de weg naar mijn showroom hebben gevonden kijken op van de prijs, hoe kan het toch dat men elders 60% korting ontvangt maar uiteindelijk veel meer moet betalen. Henk geeft hier een heel duidelijk antwoord op. “Het gaat niet om de korting die je krijgt, het gaat om de prijs die je uiteindelijk betaald”

Nog één van de reden dat CarParts onderdelen van gerenommeerde merken als Bosch, Brembo, Ferodo, Pierburg, Nipparts en vele andere A merken betaalbaar kan leveren is de manier waarop het bedrijf gerund wordt. Geen dure vertegenwoordigers bij de weg in dikke auto’s, geen overdreven kantoorpand en showroom met een kapitaal aan voorraad maar gewoon een showroom en kantoor aan huis.

Zijn vrouw Marianne is binnen het bedrijf een duizendpoot, van administratie, tot het aannemen van de telefoon, het inschenken van koffie en het beantwoorden van de mail, samen runnen ze het bedrijf en vormen ze een ijzersterk team. Naast de verkoop van auto-onderdelen kun je bij CarParts ook terecht voor professioneel gereedschap Om sommige reparaties goed te kunnen uitvoeren heb je specifiek gereedschap nodig en dat luistert nogal nauw.

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht dit niet zo zijn dan is het onderdeel vaak binnen 1 dag alsnog te leveren.
Vele prijsstunters in Nederland krijgen gemiddeld 45% van de onderdelen weer retour omdat deze niet blijkt te passen, dit alles komt doordat klanten vaak niet of slecht geïnformeerd worden en hierdoor niet het juiste onderdeel toegezonden krijgen. Hierdoor kan de reparatie van je auto maar zo een week langer duren, en dat is niet handig wanneer je hem bijvoorbeeld op maandag weer nodig hebt voor het werk.

- advertentie -

Bij CarParts Groningen komt dit bijna niet voor, dit komt doordat Henk met passie handelt en zijn vak verstaat. Hij spreekt dan ook liever even telefonisch of in de showroom met de klant voor hij een product verzendt of op laat halen, op deze manier komt hij alles te weten over het type auto van de klant en kan hij precies aangeven welk onderdeel waar voor nodig is.

- advertentie - 

Op 1 auto kunnen wel 2 of 3 verschillende diameters remschijven zitten, als je hier niet goed en duidelijk over geadviseerd wordt is de kans groot dat je niet het juiste onderdeel bezit.

Naast de vele particulieren weten ook veel garagebedrijven de weg naar CarParts te vinden, dit heeft te maken met de prijs. Omdat veel particulieren vandaag en de dag verschillende offertes opvragen bij diverse garagebedrijven voor de reparatie van de auto, is het aan een garagebedrijf gelegen een zo’n scherp mogelijke prijs te kunnen neerleggen. Door de gunstige prijzen en snelle levering van CarParts Groningen kan een garagebedrijf aan de verwachting van de consument voldoen.

Voor de zakelijke markt heeft CarParts een eigen online bestelsysteem waar garagebedrijven direct snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Naast de verkoop via hun webshop kun je ook altijd even een bezoekje brengen aan de showroom voor het bekijken van producten of het inwinnen van professioneel advies.
Voor meer informatie over de openingstijden en/of om onderdelen te bestellen kijk op hun website www.carpartsgroningen.nl 

Technische Handelsonderneming T&A (Carparts Groningen)
Hoofdweg 46
9684 CH Finsterwolde

Telefoon: 0597 332426

E-mail info@carpartsgroningen.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button