Algemeen

Winschoter bedrijf GebruikteAuto.nl genomineerd voor ‘Website van het Jaar’

- advertentie -

Winschoten – De jaarlijkse ”Website van het Jaar” verkiezingen komen er weer aan! Van 26 september tot en met 4 november 2016 kan heel Nederland weer stemmen op de beste websites van Nederland.

- advertentie -

Internetondernemer Jean-Luc Erdman uit Winschoten is met zijn internetzoekmachine GebruikteAuto.NL door de jury van de Website van het Jaar verkiezing uitgeroepen tot mogelijk de beste en meest succesvolle website ondernemer in de automotive branche 2016.

Samen met nog 11 andere finalisten gaat Jean-Luc de strijd aan. Door de nominatie voor Website van het Jaar kan de Winschoter ondernemer met zijn bedrijf GebruikteAuto.NL de komende tijd op behoorlijk wat media aandacht rekenen.

Jean-Luc citeert, ‘Ik ben er heel erg blij mee, hierdoor groeit onze naamsbekendheid in positieve zin steeds verder en zullen nog meer mensen onze websites weten te vinden. Dit maakt het voor een bedrijf natuurlijk bijzonder interessant om zich bij ons aan te sluiten. We spelen in op de ontwikkelingen op de markt en hebben een autobedrijf een uitstekende website met veel bezoekers te bieden. Wij bieden een aantal voordelen ten opzichte van onze concurrenten. Naast het adverteren van auto’s bieden wij aanvullende diensten zo kunnen wij voor het autobedrijf een prachtige website bouwen of een duurzame bedrijfsapp! Daarnaast bouwen wij complete autozoekmachines voor de verkoop!’

Het bouwen van een bedrijfsapp doet Jean-Luc in maar liefst 25 verschillende sectoren!

GebruikteAuto.nl gaat  tot en met 4 november de strijd aan om uiteindelijk de beste en meest succesvolle website onderning van 2016 te worden. De onderneming met de meeste stemmen wint. Steun en stem daarom ook op de Winschoter bedrijf GebruikteAuto.nl en maak kans op fantastische prijzen!

- advertentie -

!U kunt hier uw stem uitbrengen!

- advertentie - 

Namens Jean-Luc en de mensen die dit mede mogelijk gemaakt hebben heel hartelijk dank!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button