AlgemeenRegionaal nieuws

Voorzitter RUN van Winschoten Liesbeth Jansen stopt

- advertentie -

 

- advertentie -

Winschoten – Liesbeth Jansen, ad-interim voorzitter van de RUN Winschoten heeft op de evaluatievergadering met alle commissies van de RUN bekend gemaakt in 2017 geen deel meer uit te zullen maken van de organisatie.

In 2014 heeft ze net voor de 39e RUN de handschoen weer opgepakt om toe te treden als bestuurslid in de functie van ad-interim voorzitter. Aanleiding hiervoor was dat het toenmalige bestuur slechts uit 3 personen bestond. Voor de 40e editie in 2015 waren er ambities om dit te vieren met een WK. Hiervoor moest er een bestuur staan die samen met de race-director, eventmanager en de commissies dit mogelijk kon maken. Zoals bekend werd het WK een enorm succes en was Winschoten even de TOP of the WORLD.

Liesbeth Jansen is in 2015 nog geridderd voor haar staat van dienst in de atletiekwereld. Ze blijft overigens nog wel actief in de Ultrawereld, ze is door de Atletiek Unie wederom kandidaat gesteld voor het bestuur van de IAU (International Association of Ultraunnners). De verkiezingen vinden eind november plaats.

Vice-voorzitter Hemmie Boers neemt zolang de honneurs waar, tot er een nieuwe voorzitter is gevonden. De RUN 2016 was een prachtige en mooie editie, de meest elementaire functies zijn weer ingevuld. Inmiddels is Andre lammers als nieuw bestuurslid toegevoegd waardoor het bestuur uit 6 personen bestaat.

Liesbeth Jansen doet met een goed en warm gevoel een stap terug.

- advertentie -

Foto: OldambtNu.nl (Archief)

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button