Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeentePolitiek

Engel Modderman: ‘Ik heb geen zin in deze flauwekul. Ik ga er gewoon niet heen’

- advertentie -

‘Ik heb geen zin in deze flauwekul. Ik ga er gewoon niet heen’, bromt Modderman. Hij ziet burgemeester Pieter Smit als kwade genius in de affaire. Smit deed aangifte toen er uit een besloten vergadering van de Oldambtster gemeenteraad over de komst van het vluchtelingencentrum naar Beerta werd gelekt.

- advertentie -

Zwarte piet
In eerste instantie kreeg VCP-raadslid Jan Kenter de zwarte piet toegeschoven. Maar die ontkent in alle toonaarden. Daarna bleef het een tijdje stil. Het leek erop dat de affaire met een sisser af zou lopen.

Gijzelen
Maar deze week kreeg Modderman een uitnodiging voor een verhoor op het politiebureau in Winschoten. Daar gaat de communist dus niet heen. ‘Ze zullen me echt moeten gijzelen, want ik ga er echt niet heen. En ik ga al helemaal niet afzeggen.’

Verkeerde adres
Modderman maakte op Twitter zijn besluit bekend en sneerde in zijn bericht naar burgemeester Pieter Smit. Smit vindt dat Modderman bij hem aan het verkeerde adres is en bij de politie moet zijn. ‘Hij (burgemeester Pieter Smit) kan zijn aangifte maar intrekken. Dan is er helemaal niets meer loos’, aldus Modderman.

afbeelding1

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button