AlgemeenGemeente

Horeca-ondernemers: ”Oneerlijke concurrentie De Klinker, daar moet een eind aan komen”

- advertentie -

Winschoten – Horeca-ondernemers in Winschoten willen dat feesten en partijen in cultuurcentrum De Klinker worden verboden. Volgens de ondernemers is er sprake van oneerlijke concurrentie, omdat de gemeente Oldambt De Klinker subsidieert.

- advertentie -

Arjan Kenter, voorzitter van de afdeling Oldambt van Koninklijke Horeca Nederland: ‘Het gaat ons niet om de drankjes die bezoekers van De Klinker voor of na een voorstelling drinken, maar om activiteiten die eigenlijk in de reguliere horeca thuis horen. Omdat de gemeente geld in De Klinker steekt is er sprake van oneerlijke concurrentie. Daar moet een eind aan komen.’

Wachten op oordeel klachtencommissie
De ondernemers hebben hun klachten neergelegd bij de gemeente, maar volgens hen worden die terzijde geschoven. Binnenkort is er een zitting van de klachtencommissie van de gemeente, waar de ondernemers hun bezwaren gaan toelichten.

Mocht dat niet het gewenste resultaat opleveren dan stappen de ondernemers mogelijk naar de rechter.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button